Software

AirBox™

Het AirBox™ selectieprogramma voor Windows is de productconfigurator van NOVENCO Building & Industry.

Momenteel worden de volgende producten ondersteund

• Axiaal ventilatoren range ZerAx® type AZN, AZW en AZL
  • Axiaal ventilatoren range Novax™ type ACN, ACW, ACP en ACG
  • Centrifugaal ventilatoren type CAL, CAN, CNB, CND en CNF

Het programma is een Smart Client applicatie die geïnstalleerd kan worden op Windows computers. De door NOVENCO Building & Industry uitgebrachte updates voor Airbox worden bij een actieve internetverbinding automatisch gedetecteerd en ter installatie aangeboden.

Het AirBox programma is ook beschikbaar als een OEM-pakket voor integratie in eigen berekeningssoftware van klanten. Neem contact op met NOVENCO voor meer informatie.

Installeer AirBox op enn Windows PC

SOFTWARE SUPPORT

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

NOVENCO Logo

NOVENCO Building & Industry B.V.
Bergweg-Zuid 115
2661 CS Bergschenhoek
Nederland

Tel. +31 10 524 24 24
info-nl@novenco-building.com