Software

AirBox™

Het AirBox™ selectieprogramma voor Windows is de productconfigurator van NOVENCO Building & Industry.

Momenteel worden de volgende producten ondersteund

• Axiaal ventilatoren range ZerAx® type AZN, AZW en AZL
  • Axiaal ventilatoren range NovAx™ type ACN, ACW, ACP en ACG
  • Centrifugaal ventilatoren type CAL, CNA, CNB, CND en CNF

Het programma is een Smart Client applicatie die geïnstalleerd kan worden op Windows computers. De door NOVENCO Building & Industry uitgebrachte updates voor Airbox worden bij een actieve internetverbinding automatisch gedetecteerd en ter installatie aangeboden.

Het AirBox programma is ook beschikbaar als een OEM-pakket voor integratie in eigen berekeningssoftware van klanten. Neem contact op met NOVENCO voor meer informatie.

Installeer AirBox op een Windows PC

SOFTWARE SUPPORT

Ontvang belangrijke informatie over innovatieve ventilator techniek middels onze nieuwsbrief

NOVENCO Logo

NOVENCO Building & Industry
Bergweg-Zuid 115
2661 CS Bergschenhoek
Nederland

Tel. +31 10 524 24 24
info-nl@novenco-building.com

HULP NODIG?