Software

AirBox™

Het AirBox™ selectieprogramma voor Windows is de product configurator van Novenco Building & Industry.

Momenteel worden de volgende producten ondersteund:

• Axiaal ventilatoren range Novax™ type ACN, ACW, ACP en ACG
  • Axiaal ventilatoren range ZerAx® type AZN, AZW en AZL
  • Centrifugaal ventilatoren type CAL, CAN, CNB, CND en CNF

Het programma is een Smart Client applicatie die geïnstalleerd kan worden op personal computers. Updates worden uitgebracht door Novenco Building & Industry en AirBox wordt via een internet toegang automatisch bijgewerkt.

Installeer AirBox op een Windows PC

Software Support

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau